سفلا دیزل

سرویس و تعمیر ماشین آلات راهسازی

سرویس و تعمیر ماشین آلات راهسازی
4.4/5 - (10 امتیاز)

شرکت سفلا دیزل در زمینه تعمیرات و سرویس ماشین آلات راهسازی بیش از سی سال تجربه دارد. این شرکت همواره بر استفاده از نیروهای متخصص تاکید فراوان دارد. هدف اصلی شرکت سفلا دیزل تعمیر و نگهداری اصولی از ماشین آلات راهسازی و سنگین است تا نیاز به خرید محصولات جدید به حداقل برسد. ضمن اینکه با توجه به شرایط تحریم کشورمان ایران امکان خرید این قبیل ماشین آلات با مشکلات فراوانی همراه است.

از جمله ماشین آلاتی که تعمیرکاران خبره ی سفلا دیزل تاکنون به تعمیر و نگهداری آن اقدام کرده اند میتوان به انواع بیل مکانیکی, انواع لودر, انواع لیفتراک, انواع شاول و… اشاره کرد. علاوه بر تعمیرات کلی, این شرکت به تعمیر و نگهداری اجزای هر کدام از ماشین آلات نام برده شده نیز می پردازد.

در ادامه ی این مقاله مختصری از زمینه های کاری ما و معرفی انواع ماشین آلات راهسازی را مطالعه ی خواهید کرد. لذا با ما همراه باشید.

تعمیرکار انواع بیل مکانیکی

تعمیرات و سرویس ماشین آلات راهسازی
تعمیرات و سرویس ماشین آلات راهسازی

بیل مکانیکی (به انگلیسی: Excavator) از ماشین‌های سنگین عمرانی و مهندسی است که شامل بازوی مفصلی (دکل و استیک)، باکت و کابین گردان (فیرو) در قسمت بالا و زنجیر یا چرخ لاستیکی در زیر می‌باشد.

از قابلیت‌های این ماشین می‌توان به نصب چکش (پیکور) که بسیار پرکاربرد است و نصب مته، سنگ جت، قیچی فلزبر، چنگک، گراپ و دیگر ادوات اشاره کرد.

نصب چکش هیدرولیکی یا پنوماتیک به جای باکت این دستگاه، این امکان را فراهم می‌کند که سطوح و حجم‌ها سنگی یا بتونی را که بنا به دلایلی نمی‌توان با مواد منفجره یا کمپرسور تخریب کرد، به‌وسیله مجموعه این دو وسیله (بیل و چکش) تخریب نمود.

تعمیرکار انواع لودر

تعمیرات و سرویس ماشین آلات راهسازی
تعمیرات و سرویس ماشین آلات راهسازی

لودر از جمله ماشین آلاتی به حساب می آید  که تقریباً در تمامی پروژه های عمرانی مانند راه سازی و ساختمان سازی به طور وسیع مورد استفاده قرار میگیرد .لذا تعمیر و نگهداری از لودرها از اهمیت بالایی برخوردار است. تعمیرکاران سفلا دیزل با توجه به تجربه ی بالایی که دارند قادر به تعمیر تمامی برندهای لودر از جمله کاترپیلار,دوسان,هپکو,هیتاچی,هیوندا,کوماتسو و… می باشند.

لودر ها را میتوانیم به سه دسته ی زیر تقسیم بندی کنیم;

  1. لودرهای چرخ زنجیری
  2. لودرهای چرخ لاستیکی
  3. بکهولودر (back hoe loader)

لودرهای چرخ زنجیری

در حالت کلی ماشین آلات چرخ زنجیری  در کارهایی مورد استفاده قرار میگیرند که به قدرت کشش زیادی  نیاز باشد.

از جمله این کارها می توان به  ;  کندن ریشه درختان، برداشتن کنده درخت ها از مسیر حرکت، برداشتن سطوح سیمانی شکسته شده, اشاره کرد.این نوع ماشین آلات به طور معمول در فاصله های کوتاه مورد استفاده قرار می گیرند,چون به دلیل نوع چرخشان با سرعتی بسیار کم مسافتها را طی می کنند.

برای مطالعه ی بیشتر در مورد انواع لودرها به مقاله ی تعمیرکار انواع لودر +معرفی 16شرکت تولید کننده مراجعه کنید.

تعمیرکار شاول

شاول یکی از خودرو های گروه بیل مکانیکی است که به منظور جا به جایی سنگ های سخت مورد استفاده قرار می گیرد. این وسیله معمولا در فضاهای سر باز مورد استفاده می شود. از این وسیله به منظور کندن سطح زمین استفاده می شود.

به منظور کندن زمین و استفاده از این دستگاه، معمولا این دستگاه به طور ثابت بر روی زمین قرار می گیرد و دهانه قیچی مانند آن به کندن سطح زمین می پردازد.

بعد از کندن خاک به وسیله این دستگاه، خاک تولید شده با بیل دستگاه شاول به محلی دیگر که در نزدیکی محل کندن باشد و یا حتی یک کامیون انتقال یابد. این دستگاه به جز بیل که وسیله انتقال خاک را دارد، دارای یک دستگاه دکل است که امکان فعالیت در اختلاف ارتفاع را محقق می سازد.

برای مطالعه ی بیشتر در مورد شاول ها و تعمیر آنها به مقاله ی شاول چیست؟+ 3 دسته از انواع شاول ها مراجعه کنید.

تعمیرکار لیفتراک

تعمیرات و سرویس ماشین آلات راهسازی
تعمیرات و سرویس ماشین آلات راهسازی

لیفتراک یکی از ماشین آلات پر کاربرد برای جابه جایی کالاها و اجسام در انبارها است. کوچکترین ایراد در لیفتراک ها میتواند روزها کارها را عقب بیندازد و باعث ضرر های فراوان شود. لذا نگهداری درست و اصولی از انواع لیفتراک ها میتواند عمر مفید و بازدهی آن ها را افزایش دهد.

لیفتراک در اوایل قرن بیستم توسط شرکت های مختلفی از جمله کلارک که انتقال نیرو انجام می داد  ساخته شد. از زمان جنگ جهانی دوم ، استفاده و توسعه لیفتراک در سراسر جهان بسیار گسترش یافته است.

لیفتراک به تجهیزات ضروری در ساخت و انبار تبدیل شده است.  در سال 2013 ، 20 تولید کننده برتر در سراسر جهان با فروش 944405 دستگاه 30.4 میلیارد دلار فروش داشته اند.

اواسط قرن نوزدهم تا اوایل قرن 20 شاهد تحولاتی بود که منجر به لیفتراک های مدرن امروزی شد. پیشینیان لیفتراک مدرن, بالابرهایی با نیروی دستی بودند که برای بلند کردن بارها مورد استفاده قرار می گرفتند.

معرفی قطعات لیفتراک

تعمیرات و سرویس ماشین آلات راهسازی
تعمیرات و سرویس ماشین آلات راهسازی

لیفتراک ها دستگاه های پیچیده ای هستند و برای ساخت آن ها در کارخانه از مواد و قطعات زیادی استفاده می شود.

بسیاری از قطعات لیفتراک در قسمت های داخلی دستگاه تعبیه شده اند، نظیر قطعات موتور، سیستم های ترمز و اهرم ها، بخش هیدرولیک تایرها و … .

دکل، شاخک ها (چنگال)، دیواره محافظ بار، صفحه حمل کننده، چراغ ها، اتاقک راننده، بدنه لیفتراک، تایرها، صفحه نمایشگر وضعیت عملکرد لیفتراک، موتور، اهرم، ترمز و …، مهم ترین قطعات لیفتراک هستند.

بدیهی است سلامت این قطعات، تضمین کننده ایمنی حمل و نقل می باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد لیفتراک ها میتوانید به مقاله ی تعمیرکار لیفتراک بنزینی وگاز سوز+آشنایی با 3نوع لیفتراک مراجعه کنید.

 

شرکت سفلا دیزل آماده عقد قرارداد جهت هر گونه تعمیر ماشین آلات راهسازی و …با شرکت ها و ارگانهای مختلف در هر نقطه از کشور در اسرع وقت با کادری مجرب و متخصص می باشد.

با ما در تماس باشید.

 

1 نظر

  • سلام وقت بخیر ایا تعمیر در محل هم دارید؟ ما یک بیل داریم مشکل خورده و کسی اینجا نزدیک نیست که تعمیر کنه. آیا شما میتونین حضوری بیایید؟

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

09122768227