سفلا دیزل

تعمیرکار موتورهای ولوو

تعمیرکار موتورهای ولوو
امتیاز

وُلوُ (به سوئدی: Volvo) شرکت صنایع سنگین سوئدی است، که سازندهٔ خودروهای سنگین و قطعات مربوط به آن می‌باشد. از جمله تولیدات این شرکت کامیون، اتوبوس، موتورهای ولوو دیزل، تجهیزات سنگین، تجهیزات ترابری و سازه‌ای، سامانه‌های پیش‌رانش دریایی و صنعتی، تجهیزات هوافضا و ارائه خدمات مالی است.

تاریخچه

شرکت ولوو در سال ۱۹۲۴ با مشارکت مدیر امور مالی شرکت اس‌کااف؛ اسار گابریلسن و یکی از مهندسان ارشد این شرکت بنام؛ گوستاو لارسون، به‌عنوان زیرمجموعه‌ای از گروه اس‌کااف راه‌اندازی شد. شرکت ولوو در نهایت در سال ۱۹۲۷ به عنوان یک شرکت خودروسازی، در شهر گوتنبورگ آغاز به کار کرد. این شرکت در آغاز شاخه‌ای از شرکت بلبرینگ‌سازی اس‌کااف به‌شمار می‌آمد، که در سال ۱۹۳۵ در پی ورود ولوو به بازار بورس اوراق بهادار سوئد، اس‌کااف سهامش در این شرکت را واگذار نمود.

گروه ولوو در سال ۱۹۹۹ اقدام به فروش بخش خودروهای سبک خود، تحت نام ولوو کارز، به ارزش ۶٫۴۵ میلیارد دلار، به شرکت آمریکایی فورد نمود. در سال ۲۰۱۰ فورد نیز ولوو کارز را با قیمت ۱٫۸ میلیارد دلار به شرکت چینی جیلی فروخت.
در حال حاضر شرکت ولوو تنها تولیدکننده خودروهای سنگین شامل کامیون و اتوبوس می‌باشد، و بخش ساخت خودروی سواری آن (ولوو کارز)، زیرمجموعه شرکت چینی جیلی است.

هدف از تاسیس ولوو

شرکت ولوو پس از شروع به کار , اولین سری خودروهای تولیدی خود را با عنوان ‘ÖV4’ از سوی این شرکت در تاریخ ۱۴ آوریل ۱۹۲۷ روانه بازار کرد.

در طول سال‌های ۱۹۲۷ تا ۱۹۲۹، تنها ۹۹۶ دستگاه از این مدل تولید شد. در نهایت و در آوریل ۱۹۲۹ میلادی ÖV4 با مدل PV651 جایگزین شد. موفقیت بدست آمده در میزان فروش حاصل از عرضه این محصول به ولوو کمک کرد تا شرکتی که موتور خودروهای ولوو را تأمین می‌کرد خریداری کند و از این مرحله، تولید خودرو را به صورت جدی‌تر دنبال کند.

ولوو همچنین سیستم های محرک دریایی و صنعتی و خدمات مالی را تأمین می کند. در سال 2016 ، این شرکت دومین تولید کننده بزرگ کامیون های سنگین در جهان بود.

سالهای اولیه و گسترش بین المللی ولوو

اولین اتومبیل ولوو ، یک ولوو ÖV 4 ، در 14 آوریل 1927 خط مونتاژ را ترک کرد.
نام تجاری این شرکت در اصل به عنوان علامت تجاری در ماه مه سال 1911 ثبت شد و قصد داشت برای سری جدیدی از بلبرینگ های SKF استفاده شود. این نام در لاتین به معنی “می غلتم” ، تلفیق شده از “volvere” است. این ایده کوتاه مدت بود و SKF تصمیم گرفت به راحتی از حروف اولیه خود به عنوان علامت تجاری برای تمام محصولات خود استفاده کند.

در سال 1924 ، Assar Gabrielsson ، یک مدیر فروش SKF ، و یک مهندس تحصیل کرده Gustav Larson موسسه فناوری سلطنتی KTH ، تصمیم گرفتند ساخت یک ماشین سوئدی را شروع کنند. آنها قصد داشتند اتومبیل هایی بسازند که بتوانند در برابر سختی جاده های ناهموار کشور و دمای سرد مقاومت کنند.

اولین کامیون ، “سری 1” ، در ژانویه 1928 ، به عنوان یک موفقیت آغاز به کار کرد و توجهات را در خارج از کشور جلب کرد. در سال 1930 ، ولوو 639 اتومبیل فروخت و بلافاصله صادرات کامیون به اروپا را آغازکرد. این ماشینها تا قبل از جنگ جهانی دوم در خارج از سوئد شناخته شده نبودند. ولوو در سال 1935 در بورس سهام استکهلم معرفی شد و سپس SKF تصمیم گرفت سهام خود را در این شرکت بفروشد.

پنتاورکن که موتورهای ولوو را تولید کرده بود ، در سال 1935 توسط ولوو با هدف تأمین امنیت موتورها و ورود به بازار موتورهای دریایی خریداری شد.

اولین اتوبوس با نام B1 در سال 1934 راه اندازی شد و موتورهای هواپیما در ابتدای دهه 1940 به طیف رو به رشد محصولات اضافه شدند. در سال 1963 ، ولوو کارخانه مونتاژ ولوو هالیفاکس ، اولین کارخانه مونتاژ در تاریخ این شرکت را در خارج از سوئد در هالیفاکس ، نوا اسکوشیا ، کانادا افتتاح کرد.

در سال 1950 ، ولوو سازنده سوئدی ساخت و ساز و تجهیزات کشاورزی با نام Bolinder-Munktell را خریداری کرد.
Bolinder-Munktell در سال 1973 به Volvo BM تغییر نام یافت.

موتورهای دیزلی ولوو

موتور های دیزلی ولوو Volvo ساخت کمپانی Volvo از کمپانی های معروف و شناخته شده ایی که هم اکنون در زمینه ی طراحی و تولید انواع ژنراتورهای دیزلی و موتور دیزل با استفاده از علوم روز دنیا و در شرایط بسیار ایده آل فعالیت دارد، است.
این شرکت ، موتور دیزل ولوو (Volvo) را در توان های مختلف و در کشورهای متفاوتی تولید می کند. از جمله این کشورها می توان به کشور آلمان اشاره نمود اما کشور سوئد امکان تولید موتور دیزلی با توان بالاتر را دارد.

 

برای مطالعه ی بیشتر پیشنهاد میکنیم به مقاله ی تعمیرکار موتور دیزلی و 2 نوع موتور دیزلی مراجعه کنید.

 

تعمیرکار موتورهای ولوو
تعمیرکار موتورهای ولوو

 

توان بالا و قدرت بالای کار موتورهای ولوو

هزینه پائین موتورهای ولوو  نتیجه توان و بازدهی دیزلها و ایجاد اطمینان فوق العاده در کاربرد بدون دردسر آنهاست.
کیفیت بالا و اطمینان از طراحی و ساخت باعث میشود که موتور بتواند مدام در وضعیت کاری قرار گیرد. موتورهای ولوو  همواره مورد درخواست در ادوات تجاری و صنعتی از جمله در کامیونهای سنگین، همه گونه شناورهای دریائی و نیز موتور ژنراتور هستند.

 

شرکت سفلا دیزل آماده عقد قرارداد جهت هر گونه تعمیر ماشین آلات راهسازی، موتورهای ولوو و …با شرکت ها و ارگانهای مختلف در هر نقطه از کشور در اسرع وقت با کادری مجرب و متخصص می باشد.

با ما در تماس باشید.

 

 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

09122768227