سفلا دیزل

تعمیرکار لودر و بیل مکانیکی+معرفی بیش از 30شرکت تولید کننده

تعمیرکار لودر و بیل مکانیکی+معرفی بیش از 30شرکت تولید کننده
5/5 - (6 امتیاز)

در این مقاله قصد داریم تعریفی کامل از لودر و بیل مکانیکی برای شما ارائه دهیم.از تفاوتهای این دو وسیله خواهیم گفت و کاربردهای هر کدام را شرح خواهیم داد.

لودر

لودر(Loader) یکی از کاربردی‌ترین ماشین‌آلات ساختمانی و عمرانی است. این ماشین که در اندازه‌های مختلف موجود است.به دلیل عملکرد و انعطاف‌پذیری که دارد و نیز با کمک تغییر جام می‌تواند بسیاری از کارها را انجام دهد.

از لودر در بسیاری از موارد میتوان استفاده کرد. که برخی از آن‌ها عبارتند از: ایجاد خاکریزها، حفاری زیرزمین بناها، پرکردن خندقها، خاکریزی اطراف لوله‌های کارگذاشته شده در کانالها، بار کردن کامیونها، حمل بتن به محل قالب‌ها و بلند کردن و حمل مصالح ساختمانی.

به ماشین لودر می‌توان انواع قطعات نظیر برف‌روب، کانال‌کن، لوله‌بر، لوله‌گذار و جرثقیل و لیفتراک را نصب کرد و از کاربردهای دیگر آن بهره مند شد.
شرکتهای زیادی از جمله کاترپیلار، کوماتسو، ولوو، هپکو، هیتاچی و کاوازاکی در ساخت لودر فعالیت دارند.

انواع لودر

لودر چرخ لاستیکی

تعمیرکار لودر و بیل مکانیکی+معرفی بیش از 30شرکت تولید کننده
تعمیرکار لودر و بیل مکانیکی+معرفی بیش از 30شرکت تولید کننده

 

این لودرها در اقسام کوچک و خیلی بزرگ ساخته می‌شوند چرخهای بزرگ لاستیکی به این نوع از لودرها قدرت تحرک و سرعت می‌بخشد.

فشار وارده برزمین توسط این لاستیک‌ها بسیار کم است و می‌توان این فشار را با تنظیم باد لاستیک‌ها تغییر داد با این همه در زمین‌های دارای سنگ‌های تیز امکان آسیب دیدن این لاستیک‌ها وجود دارد درضمن در زمین‌های گل آلود نیز کار کردن با لودر چرخ لاستیکی مشکل است.
البته زنجیرهای سیمی مخصوص جهت حفاظت لاستیک‌ها وجود دارد که می‌توان برای افزایش اصطکاک لاستیک‌ها با سطح زمین آن‌ها رابه کاربرد. نوعی از لاستیک‌های جدید وجود دارند که دارای عاج‌های خیلی ضخیمی هستند و می‌توانند درمناطق سنگی کار کنند این لودرها در دو نوع معمولی و کمرشکن وجود دارند.

نوع کمرشکن که بیشتر در لودرهای بزرگ به کاربرده می‌شود و دارای نوعی شاسی هستند که قسمت عقب لودر را به قسمت جلو به وسیله ی یک مفصل متصل می‌کنند.

این حالت مفصلی قدرت مانور و شعاع گردش ماشین را نسبت به شاسی‌های ثابت (غیر مفصلی) زیاد می‌کند درانواع مدرن این ماشین آلات از سیستم‌های فرمان و کنترل هیدرولیکی و الکتریکی جهت راحتی و عملکرد بهتر راننده استفاده شده‌است .

سیستم فرمان این ماشین‌ها دونوع است در لودرهای معمولی سیستم فرمان به وسیلهٔ فرمان و حرکت چرخ‌ها عمل می‌کند اما در نوع کمرشکن سیستم فرمان به وسیله دو جک هیدرولیکی عمل می‌نماید.

لودرهای چرخ زنجیری

لودرهای چرخ زنجیری مانند لودرهای چرخ لاستیکی عمل می‌کنند با این تفاوت که فشار کمی که بر زمین وارد می‌کنند باعث می‌شود که لودرهای با چرخ زنجیردار بتوانند در زمین‌هایی کار کنند که قابل استفاده برای لودرهای لاستیکی نیستند .
اصطکاک زیاد آن‌ها با زمین باعث می‌شود که بتوانند نهایت استفاده را از قدرت موتور درکندن زمین بنمایند و چون زنجیر دارند هنگام کار در مناطق دارای سنگ‌های تیز خطر پاره شدن لاستیک وجود ندارد(ایرادی که در مدل چرخ لاستیکی وارد بود).
لودرهای زنجیردار قادر به حرکت بر روی سطحهای باشیب جانبی ۳۵٪می‌باشند در صورتی که این رقم برای لودر چرخ لاستیکی ۱۵٪ است.

همچنین لودر زنجیردار می‌تواند از شیب ۶۰٪ بالا برود در حالیکه این رقم برای لودر لاستیک دار به حدود ۳۰٪ محدود می‌شود سرعت لودر زنجیردار خیلی کمتر از لودر لاستیکی است.

به همین علت در مواردی که فاصله حمل مواد و بازگشت به محل بارگیری زیاد باشد بازده این ماشین نسبت به نوع لاستیک دار پایین می آید.

بکهو لودر

این ماشین آلات در واقع لودرهای کوچکی هستند که در پشت خود یک بیل مکانیکی دارند و برای کارهای سبک استفاده می‌شوند. کلیه مشخصات عمومی آن‌ها مانند لودرها و بیل‌های مکانیکی است به دلیل دوکاره بودن این ماشین در بسیاری از پروژه‌های کوچک از این وسیله استفاده می‌شود بخصوص اگر پروژه مربوط به کندن خندق باشد.

همانطورکه گفته شد در بخش پشتی این ماشین یک بیل مکانیکی وجود دارد قدرت این بیل نیز بر اساس زاویه آن با زمین و شعاع عملکرد بازوها فرق می‌کند شرکت‌های سازنده بر اساس نوع ماشین آلات نمودارهایی مبنی بر قدرت بیل در حالات مختلف ارائه می‌دهند.

تولیدکنندگان عمده عبارتند از;

 

1

بابکت

Bobcat

2

کیس

Case

3

کاترپیلار

Caterpillar

4

دوسان

Doosan

5

هپکو

HEPCO

6

هیتاچی کنکی

Hitachi

7

صنایع سنگین هیوندای

Hyundai

8

جی‌سی‌بی

JCB

9

جان دیر

John Deere

10

صنایع سنگین کاوازاکی

Kawasaki

11

کوماتسو

Komatsu

12

کریمر

Kramer

13

کوباتو

Kubato

14

ولوو کانستراکشن اکوئیپمنت

Volvo

15

نیوهلند

New Holand

16

اکس‌سی‌ام‌جی

XCMG

 

بیل مکانیکی

بیل مکانیکی (به انگلیسی: Excavator) از ماشین‌های سنگین عمرانی و مهندسی است که شامل بازوی مفصلی (دکل و استیک)، باکت و کابین گردان (فیرو) در قسمت بالا و زنجیر یا چرخ لاستیکی در زیر می‌باشد.

از قابلیت‌های این ماشین می‌توان به نصب چکش (پیکور) که بسیار پرکاربرد است و نصب مته، سنگ جت، قیچی فلزبر، چنگک، گراپ و دیگر ادوات اشاره کرد.

نصب چکش هیدرولیکی یا پنوماتیک به جای باکت این دستگاه، این امکان را فراهم می‌کند که سطوح و حجم‌ها سنگی یا بتونی را که بنا به دلایلی نمی‌توان با مواد منفجره یا کمپرسور تخریب کرد، به‌وسیله مجموعه این دو وسیله (بیل و چکش) تخریب نمود.

بیل مکانیکی یا لودر؟

لازم است ذکر شود به دلیل حجم کم باکت و هزینه‌های بالای نگهداری، برای خاک‌های نرم و با حجم زیاد لودر وسیله اقتصادی‌تر است، اما برای کارهای شهری مورد اطمینان نیست چون ممکن است برای ساختمانهای اطراف رانش ایجاد کند. که این موضوع باعث برتری بیل مکانیکی می شود.

برای مطالعه ی بیشتر به مقاله ی تعمیرکار لودر نگاهی بیندازید.

بیل مکانیکی زنجیری

تعمیرکار لودر و بیل مکانیکی+معرفی بیش از 30شرکت تولید کننده
تعمیرکار لودر و بیل مکانیکی+معرفی بیش از 30شرکت تولید کننده

 

یک وسیله طراحی شده برای حفاری و حرکت جسم های بزرگ است. به همین دلیل به‌طور گسترده در کار ساخت و ساز مانند حفر تراشه‌ها، سوراخ‌ها، ساختمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
بلند کردن و گرفتن اجسام، حرکت خاک، تخریب، لایروبی، برش دادن زمین و اجسام، خرد کردن و.. از دیگر مواری است که همواره به بیل مکانیکی زنجیری نیاز است.
شاسی چرخ زنجیری قابلیت تحرک بسیار خوبی در محل خاک برداری ایجاد می‌کندچراکه به دلیل سطح وسع چرخ‌ها فشار کمی بر روی خاک ایجاد می‌کند که امکان کار بر روی خاک‌های سست را فراهم می‌کند.

به سبب زیاد بودن سطح اتکای زنجیر با زمین به راحتی می‌تواند در زمین‌های سست استقرار یافته و کار انجام دهد به همین جهت برای کار در زمین‌های نرم استفاده می‌شود.
دنده‌هایی که روی زنجیر آن‌ها پیش‌بینی شده سطح زمین‌های سنگی را شیار داده و استقرار و ثبات ماشین را برای انجام عملیات سخت سنگبرداری ممکن می‌سازد.

مزایا

  1. در راههای موقت با شیب زیاد (حدوداً۴۰درصد) نیز قادر به حرکت می‌باشند.
  2. در مقایسه با انواع دیگر عملیات‌های خاکی با ثبات‌ترین آنهاست.
  3. سرعت حرکت آن‌ها کم و در حدود ۵ تا ۷/۵ کیلومتر در ساعت می‌باشد.
  4. برای انتقال آن‌ها به کارگاه باید از تریلر استفاده نمود.
  5. در غالب عملیات خاکی به صرفه تر و سریعتر از انواع دیگر است.

دراگلاین

بیل مکانیکی (دراگلاین) از یک اتاقک فرمان، جرثقیل، جام بیل کششی و کابل‌های لازم جهت کنترل قسمت‌های مختلف تشکیل شده‌است.
حفاری با دراگلاین در سطوح بالاتر از سطح اتکاء ماشین تا سطوح خیلی پایین‌تر از سطح اتکاء ماشین و زمین‌های نرم تا زمین‌های متوسط سخت امکان‌پذیر می‌باشد.
ازمهمترین موارد برتری دراگلاین نسبت به سایر ماشین آلات می‌توان به بازوی طویل آن برای حفاری و تخلیه اشاره کرد.

تولیدکنندگان عمده;

تعمیرکار لودر و بیل مکانیکی+معرفی بیش از 30شرکت تولید کننده
تعمیرکار لودر و بیل مکانیکی+معرفی بیش از 30شرکت تولید کننده

 

1

هپکو

2

ولوو

3

ZOOMLION

4

شرکت باب‌کت

5

Bucyrus International

6

Case CE

7

کاترپیلار

8

سی‌ان‌اچ

9

دوسان گروپ (formerly دوو Heavy Industries & Machinery) – including Solar brand

10

دوسان گروپ (formerly دوو Heavy Industries & Machinery) – including Solar brand

11

ENMTP

12

هیتاچی کنکی

13

Hydrema

14

صنایع سنگین هیوندای

15

جان دیر

16

(J. C. Bamford (JCB

17

کوماتسو

18

LBX (Link-Belt) Excavators

19

تیسن‌کروپ

20

Kobelco

21

کابوتا

22

لیبهر

23

LiuGong

24

L&T

25

صنایع سنگین میتسوبیشی

26

New Holland

27

Orenstein & Koppel

28

Poclain

29

سامسونگ

30

سندویک

31

Sany

32

ST Kinetics

33

تیرکس

34

Volvo Construction

35

Equipment

36

Wacker Neuson

37

XCMG

38

Yanmar

39

Shantui

 

شرکت سفلا دیزل آماده عقد قرارداد جهت هر گونه تعمیر ماشین آلات راهسازی و …با شرکت ها و ارگانهای مختلف در هر نقطه از کشور در اسرع وقت با کادری مجرب و متخصص می باشد.

برای تعمیر بیل مکانیکی خود با ما در تماس باشید.

 

 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

09122768227