سفلا دیزل

تعمیرکار لودر تیراژه

تعمیرکار لودر تیراژه
4.3/5 - (7 امتیاز)

در این مقاله قصد داریم در مورد برند تیراژه و تعمیرکار لودر تیراژه, اطلاعاتی در اختیار شما قرار دهیم.

لودر یکی از مهم ترین ماشین آلات مورد استفاده در حوزه راه و شهر سازی است. این ماشین نقش بسیار مهمی را در پروژه های عمرانی و راه و شهر سازی دارد. لودر از گروه ماشین های تراکتوری می باشد که در سایز های متفاوتی وجود دارد و توسط برند های گوناگون تولید شده و به بازار عرضه می شود.

معرفی لودر

در واقع لودر نوعی تراکتور است که معمولاً چرخ دار است ، گاهی اوقات دارای یک سطل مربع شکل است که به انتهای دو بوم (بازوها) متصل است تا مواد سست را از زمین جمع کند ، مانند خاک ، شن و ماسه ، و بدون فشار دادن مواد از سطح زمین ، آن را از یک مکان به مکان دیگر منتقل می کند.

لودر انواع مختلفی دارد که بسته به نوع طراحی و کاربرد به نام های مختلفی موجود می باشند. از جمله لودر سطل ، لودر جلو ، لودر جلویی ، لودر ، بالابر بالا ، اسکوپ ، بیل ، لودر پرش ، لودر چرخ یا لغزش –استر.

کاردبرد لودر ها

از لودر معمولاً برای جابجایی مواد ذخیره شده در سطح زمین یا در حفاری ها به منظور منتقل کردن مواد, به كامیونها استفاده می شود.

 

عملیاتی که توسط لودرها انجام میشود

1

بارگیری ماشین آلات حمل مواد خاکی

5

هل دادن و کشیدن

9

برداشتن سطوح سیمانی شکسته شده

13

حمل لوله ها

2

بلند کردن بار و انتقال

6

ایجاد خاکریزها

10

برای انجام کارها با حجم عملیات کم

14

لایروبی

3

حفاری

7

کندن ریشه درختان

11

پی کنی های سبک

15

برداشتن موانع

4

تمیز کردن و تسطیح قشر سطحی زمین

8

برداشتن کنده درخت ها

12

کانالهای کوچک و متوسط جهت لوله گذاری

 

برای اطلاعات بیشتر به مقاله ی تعمیرکار لودر چینی+آشنایی با 2 مدل از انواع لودر ها مراجعه کنید.

سایر مشخصات لودرها

تعمیرکار لودر تیراژه
مشخصات لودرها

ظرفیت جام لودر ها به طریقی غیر از جام جرثقیل و دراگلاین تعیین می شود. ظرفیت اسمی جام در مورد لودر عملاً مساوی با حجم مواد حفاری کود شده (heaped volume) است.
در جام لودر استانداردهای مؤسسه Engineers (SAE) Society of Automotive در نظر گرفته می شود.

بار مجاز لودر ها در حین عملیات تحت استاندارد SAE

بار مجاز لودر چرخ لاستیکی در حین عملیات نباید هیچگاه از ۵۰% بار استاتیک واژگونی در حالتی که در حال گردش کامل است تجاوز کند. این مقدار برای لودر با چرخ زنجیری ۳۵% بار استاتیک واژگونی می باشد.

البته بار واژگونی را می توان با استفاده از سربار یا افزودن ملحقات به انتهای ماشین بالا برد و لذا مشاهده می شود که وزن ماشین هم علاوه بر قدرت بالا بردن بار ، در تعیین حجم جام مؤثر است.

 

لودر ها را میتوانیم به سه دسته ی زیر تقسیم بندی کنیم;

  1. لودرهای چرخ زنجیری
  2. لودرهای چرخ لاستیکی
  3. بکهولودر (back hoe loader)

 

لودرهای چرخ زنجیری

در حالت کلی ماشین آلات چرخ زنجیری در کارهایی مورد استفاده قرار میگیرند که به قدرت کشش زیادی  نیاز باشد.

و از جمله این کارها می توان به  ;  کندن ریشه درختان، برداشتن کنده درخت ها از مسیر حرکت، برداشتن سطوح سیمانی شکسته شده, اشاره کرد.این نوع ماشین آلات به طور معمول در فاصله های کوتاه مورد استفاده قرار می گیرند,چون به دلیل نوع چرخشان با سرعتی بسیار کم مسافتها را طی می کنند.

 

لودرهای چرخ لاستیکی

این لودرها نسبت به لودرهای چرخ زنجیری سرعت بیشتری دارند. به همین دلیل نیاز به بارگیری آنها به وسیله ی ماشین آلات دیگر برای طی کردن  مسافتها نیست.

این مدل از لودر ها کاربرد و تنوع بیشتری نسبت به لودر چرخ زنجیری دارند.معمولا هزینه های کارکرد و نگهداری این مدل به مراتبط از نوع زنجیری کمتر و به صرفه تر است.

پیشنهاد می کنیم نگاهی به مقاله ی  تعمیرکار انواع لودر +معرفی 16شرکت تولید کننده داشته باشید.

انواع سیستم سوخت رسانی

به طور کلی ماشین های سنگین دارای دو سیستم سوخت رسانی می باشند. این دو سیستم عبارت است از سیستم سوخت رسانی پمپ ردیفی گازوئیل و پمپ سوخت رسان پی تی گازوئیل در سیستم.

 

تعمیرکار لودر تیراژه
سیستم سوخت رسانی

پمپ ردیفی به کمک پمپ سه گوش سوخت مورد نیاز خود را از باک می مکد. بعد از این مرحله بعد از عبور از فیلتر سوخت به پمپ ردیفی برای تقسیم به سوزن ها و تولید فشار بالا فرستاده می شوند، سپس به سوزن ها منتقل می شود. بعد از ان سوخت طبق ترتیب احتراق موتور،در اتاق احتراق به صورت یک پودر هنگام متراکم شدن پیستون های هر سیلندر به آن ها تزریق می شود. حالا به سرویس های مورد نیاز سامانه گفته شده (سیستم سوخت رسانی) می پردازیم:

تعویض فیلتر سطلی لودر یا بای پاس یا فرعی پس از پانصد ساعت کار، پر کردن باک دستگاه بعد از کار روزانه؛ علت انجام این کار این است که سوخت باقی مانده در باک گرم است و در فضای خالی مانده دستگاه هوا وجود دارد، هوای موجود رطوبتی را که در باک است به قطره های آب تبدیل می کند و این قطرات درون سوخت چکه می کند و در ته باک قرار می گیرند و سبب بروز مشکل در سیستم سوخت رسانی میشود. تمیز کردن صافی اولیه پمپ سه گوش پس از پنجاه ساعت کار، تمیز کردن بخار کش تانک شناور هر دویست ساعت یک بار، تعویض فیلتر گازوئیل اصلی لودر هر دویسصت ساعت یک بارو…..

تعمیرکار لودر تیراژه

شرکت تیراژه

شرکت تیراژه در زمینه تولید ماشین آلات معدن و عرضه آن در سطح کشور فعالیت دارد. این شرکت در سال 1343 با هدف فعالیت در زمینه های عمرانی و صنعتی تاسیس شد.
شرکت تیراژه در سال 1384 همکاری خود را با شرکت بزرگ Lonking که از برندهای صاحب نام چینی در تولید ماشین‌آلات عمرانی، راهسازی و معدنی است آغاز کرد.

این شرکت تنها شرکتی است که به واسطه ارائه خدمات پس از فروش مناسب، موفق به اخذ لوح برتر حمایت از مصرف‌کننده از سازمان ملی حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان شده است.
ماشین های تولیدی این شرکت در پروژه های مختلف راهسازی، راه آهن، تونل سازی، نفت وپتروشیمی مورد استفاده قرار میگیرند.
از محصولات دیگر این شرکت میتوان به موارد زیر اشاره کرد؛

  • انواع لودر ها
  • بیل مکانیکی
  • غلطک
  • بلدوزر
  • گریدر
  • و لیفتراک

شرکت تیراژه طیف وسیعی از انواع لیفتراک های برقی ، دوگانه سوز و دیزل را با بهره گیری از موتورهای ایسوزو، نیسان و… در ابعاد مختلف تولید میکند.

از دلایل محبوبیت محصولات این شرکت میتوان به استفاده از سیستم ایمنی هیدرولیکی،فرمان هیدرواستاتیکی ، پمپ هیدرولیکی پرقدرت،گیربکس و اکسل های کم استهلاک اشاره کرد.

 

شرکت سفلا دیزل آماده عقد قرارداد جهت هر گونه تعمیر ماشین آلات راهسازی و …با شرکت ها و ارگانهای مختلف در هر نقطه از کشور در اسرع وقت با کادری مجرب و متخصص می باشد.

با ما در تماس باشید.

سوال های متداول تعمیرکار لودر تیراژه

?‍♀️ پس از چه مدت باید روغن لودرها را سرویس کرد؟ 

  • تعویض روغن لودر هر صد ساعت یک بار، تعویض فیلتر اصلی روغن موتور بعد از هر دویست ساعت کارکرد لودر، تعویض فیلتر بخارکش و تمیز کردن فیلتر نوع سیمی هر دویست ساعت یک بار.اگر مشاهده کردید که سطح روغن کم شده است و یا روغن سوزی موتور کاهش یافته است به این دلیل است که رینگ روغن پیستون ها خراب شده است و یا گایت سوپاپ ها درون سیلندر ها دچار مشکل شده است.

?‍♀️چگونه از لودرها در فصول سرد استفاده کنیم؟

  • یکی از مشکلاتی که اپراتورهای لودر در فصل زمستان با آن درگیر هستند سخت روشن شدن آن است. برای اینکه در فصل زمستان با این مشکل روبه رو نشوید باید از لودر در یک مکان گرم نگهداری کنید. در صورتی که محل نگهداری لودر مکانی مناسب با دمایی معتدل باشد دیگر برای روشن شدن آن دچار مشکل نخواهید شد.برای کسب اطلاعات بیشتر نگاهی به مقاله ی تعمیرکار لودر شانتویی+7 اصل نگهداری از لودرها در فصل سرد بیندازید.

?‍♀️ برای تعمیر لودر به کجا مراجعه کنیم؟

  • سفلا دیزل دارای بیش از 30 سال سابقه ی فعالیت در زمینه ی تعمیر ماشین آلات راهسازی از جمله لودر می باشد. تمامی تعمیرکاران مشغول به کار در این شرکت دارای تخصص های لازم هستند و به صورت دوره ای آموزش های مورد نیاز را دریافت می کنند. هزینه های دریافتی سفلا دیزل بسیار پایین تر از سایر شرکتهای فعال در این حوزه است زیرا هدف ما جلب رضایت مشتریان عزیز می باشد.

 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

09122768227