سفلا دیزل

تعمیرات تخصصی ولوو + 4 وظیفه دیزل ژنراتور ولوو

تعمیرات تخصصی ولوو + 4 وظیفه دیزل ژنراتور ولوو
5/5 - (3 امتیاز)

ولوو یکی از رهبران جهان در زمینه فن آوری های دیزل موتور می باشد. موتورهای دیزل ژنراتور ولوو با استفاده از پیشرفته ترین تکنولوژی طراحی و با استفاده از خروجی های بالا و بدون آسیب رساندن به عمر مفید تولید می شود . کیفیت هر یک از دیزل ژنراتور ولوو خیلی مناسب می باشد و شما می توانید سالهای سال از آن استفاده نمائید.

تاریخچه ولوو

کمپانی ولوو از سال 1979 فعالیت حرفه ایی خود را با تولید موتور دیزل آغاز کرد. این شرکت واقع در کشور سوئد است.و دارای 3500 نمایندگی مجاز در بیش از 130 کشور جهان می باشد که سهم بزرگی در تولید موتور

دیزل های جهانی و سیستم های قدرتی مناسب جهت قایق ها، کشتی ها و فعالیت های صنعتی عظیم  دارند.

موتور دیزل ولوو  محصولی از شرکت Volvo  است. موتور دیزل ولوو در این شرکت با رنج قدرت از 12 تا 900 اسب بخار تولید می گردد. این شرکت امروزه از بزرگترین تولید کنندگان پیشرو در جهان در زمینه طراحی موتور دیزل برای کامیون های سنگین، اتوبوس ها و تجهیزات ساخت و ساز است.

موتور دیزل ولوو

موتور دیزل ولوو  یک نوع موتور احتراق داخلی جایگزین برای موتور های بنزینی رایج است.  این نوع موتور دیزل ها در کشورهای اروپایی بسیار محبوب هستند و و مورد استفاده کاربران قرار میگیرند.

تعمیرات تخصصی ولوو+4 وظیفه دیزل ژنراتور ولوو
تعمیرات تخصصی ولوو+4 وظیفه دیزل ژنراتور ولوو

در ابتدای, آغاز به کار موتور دیزل ها، دیدگاه اکثر مردم نسبت به سوخت این گونه موتور ها منفی بود و آن ها این سوخت را به عنوان یک عامل کثیف که موجب آلودگی و آسیب به محیط زیست می شد، می دانستند.

اما در سال های اخیر شرکت ولوو توانسته با تولید موتور دیزل و برطرف کردن معایب اولیه ، تاثیر به سزایی در تغییر این دیدگاه داشته باشد.

نحوه ی عملکرد

موتور دیزل ولوو با فشرده سازی هوا در هر سیلندر، موجب ایجاد حرارت زیادی در آن می شود. گرمای ناشی از تراکم شدید هوا، باعث آتش گرفتن سوخت بلافاصله پس از تزریق می شود.

در حقیقت درون موتور دیزل ولوو  برخلاف سایر موتور ها ، سوپاپ جرقه ایی تعبیه نشده است و این موتور دیزل ها از طریق مخلوط هوا و سوخت و فشردن آن ها توسط پیستون درون سیلندر، عمل احتراق را بدون جرقه زدن ایجاد می کنند.

تفاوت موتور دیزل ولوو با موتور های بنزینی

سوخت های دیزلی دارای غلظت بیشتری نسبت به بنزین بوده و با سرعت بیشتری نسبت به بنزین سوزانده می شوند. همچنین ویژگی های عملکردی متفاوتی بین موتور دیزلی Volvo و موتور های بنزینی وجود دارد.

موتور دیزل ولوو دارای پیستون طولانی تری نسبت به نوع بنزینی می باشد، بنابراین زمان احتراق در آن  طولانی تر بوده و چرخش موتور به دلیل ناتوانی در دریافت هوای کافی از سیلندر، محدود می گردد.

مقدار رمپ مجاز برای این نوع موتور ها بین 4500 و 5000 می باشد. اما در موتور های بنزینی این عدد بین 6000 تا 9000 دور در دقیقه، بسته به نوع کاربری متغیر است.

تعمیرات تخصصی ولوو+4 وظیفه دیزل ژنراتور ولوو
تعمیرات تخصصی ولوو+4 وظیفه دیزل ژنراتور ولوو

بنابراین می توان گفت که در موتور دیزل ولوو گشتاور بیشتری ایجاد می گردد. همین موضوع باعث می شود که این نوع موتور ها که دارای قدرت زیادی هستند، در ماشین های سنگینی چون تریلر ها و کامیون ها و …بهترین گزینه است.

دیزل ژنراتور ولوو چیست؟

دیزل ژنراتور volvo عمدتا شامل موتور دیزلی، ژنراتور و سیستم کنترل است.

اساس و پایه کار موتور دیزل ژنراتور ولوو

موتوردیزل ، موتور قدرتی است. این موتور نخستین قدرت برای محرک سازی می باشد. این موتور قدرت انرژی طبیعی (انرژی شیمیایی آب، باد، خورشید و سوخت های مختلف) را به حرکت مکانیکی تبدیل می کند که می تواند به طور مستقیم مورد استفاده قرار گیرد و قسمتهای دیگر را نیز به حرکت وادارد.

موتور دیزل به طور مستقیم سوخت شیمیایی (دیزل) را به سیلندر تزریق می کند و نیروی انفجاری حرارتی تولید شده توسط احتراق سوخت را به پیستون اعمال می کند.

تبدیل انرژی حرارتی و انرژی مکانیکی در روغن دیزل به وسیله چهار فرآیند انجام می شود: پیستونی که در سیلندر کار می کند ، مصرف هوای مداوم، فشرده سازی، کار و اگزوز.

تفاوت دیزل ژنراتور ولوو و پرکینز

تاریخچه پرکینز

فرانک پرکینز (Frank Perkins) در سال 1889 در شهر پیتربور انگلستان به دنیا آمد. فرانک پرکینز در 7 ژوئن 1932 که جهان در رکود اقتصادی قرار داشت شرکت شخصی خود را راه اندازی کرد.

در آن سال در زمینه موتورهای دیزل با قدرت و دور بالا مخصوص کاربری های کشاورزی شروع به فعالیت کرد. او با دوست خود چاپمن که متخصص و مدیر فنی شرکت بود همکاری می کردند.

ویکسن(VIXEN) اولین موتوری که ساختند در سال 1932 تست شد.

این موتور دارای چهار سیلندر بود و با استفاده از هندل روشن می شد. آنها توانستند موتور خود را با موفقیت روشن و به میزان 4000 دور در دقیقه برسانند

پس از آن در سال 1937، موتور دیزل P6 پرکینز در صنعت دیزل ساخته شد. با ساخته شدن این موتور به عنوان یک عضو جدید در بازار دیزل معرفی شدند.

پرکینز با گذشت بیش از 85 ساله از ظهورش، یکی از پیشگامان جهان در موتورهای دیزلی و گازی هستند.

پرکینز توسط کاترپیلار در سال ۱۹۹۸ به میزان ۱۳۲۵ بیلیون دلار خریده شد.

پیشنهاد مطالعه » تعمیر دیزل ژنراتور کامینز

دیزل ژنراتور volvo مجهز به تکنولوژی پیشرفته برای کاربرد های متفاوت است. توسعه محصولات جدید و بهبود محصولات موجود، برای شرکت ولوو بسیار افتخار آفرین بوده است.

دیزل ژنراتور volvo طبق استانداردهای معتبر جهانی و تحت نظر متخصصان طراحی و ساخته می شود. این دیزل مثل بیشتر دیزل ها  برای تبدیل انرژی مکانیکی به انرژی الکتریکی و تولید برق در مکان هایی که برق وجود ندارد یا قطع شده کارایی دارد.

این کمپانی مبادرت به تولید ماشین آلات کوچک کشاورزی نیز کرده است

تعمیرات تخصصی ولوو+4 وظیفه دیزل ژنراتور ولوو
تعمیرات تخصصی ولوو+4 وظیفه دیزل ژنراتور ولوو

وظایف دیزل ژنراتور ولوو و پرکینز

وظایف دیزل ژنراتور volvo

  1. تنظیم دور موتور
  2. به همراه پاشش سوخت
  3. ایجاد تغییر در میزان ولتاژ سوزن های انژکتور
  4. کنترل و حفاظت موتور دیزل

موتورهای دیزل پرکینز را می توان به سه دسته اصلی زیر تقسیم بندی کرد :

 

1

موتور دیزل دریایی

جهت تامین توان کشتی ها و قایقهای تفریحی کاربرد دارد

2

موتور دیزل صنعتی

جهت نصب بر روی ماشین آلات صنعتی همچون، لودرها، لیفتراکها، ماشین آلات خردکن و سایر ماشین آلات سنگین مورد استفاده قرار می گیرد.

3

دیزل های تولید توان

این دیزل ها صرفاً جهت تولید دیزل ژنراتورها استفاده می شود. شاید مهمترین ویژگی این موتورها در صنعت دیزل ژنراتور، دور ثابت بودن آنها می باشد.

 

ویژگی های دیزل ژنراتور ولوو

  1. کیفیت بالا
  2. قیمت آن نسبت به بقیه دیزل ژنراتور ها متوسط رو به بالا
  3. راحتی در تهیه قطعات یدکی در بازار ایران
  4. مزیت موتورهای دیزل ژنراتور ولوو این است که دارای ECU بر روی موتور دیزل می باشد. ECU کنترل میزان بار و همچنین مصرف گازوئیل در دیزل ژنراتور را دارد.
  5. در این دیزل مصرف سوخت پایینی نسبت به برندهای دیگر در توان مشابه را دارد.
  6. موتورهای این دیزل برای حفظ درجه حرارت مناسب در سیلندر و محفظه احتراق به خنک کننده پیستون مجهز هستند.
  7. تکنولوژی بالای سیستم تزریق گازوئیل و توربو شارژر در این دیزل منجر به احتراق عالی و مصرف کم سوخت می شود.
  8. دیزل ولوو قابلیت کوپل شدن با انواع ژنراتورها را دارد و موتوری سبک با راندمان بالا در مقایسه با موتور های مشابه است.
  9. میزان صدا آن در حالت بی صدا۷۰ دسیبل می باشد و در حالت معمولی ۸۵ دسیبل است.
  10. نصب و راه اندازی سریع و عیب یابی راحت دارد.

ویژگی های دیزل ژنراتور پرکینز

  1. دارای کیفیت بسیار بالا می باشد.
  2. قیمت آن به نسبت بقیه دیزل ژنراتور ها تقریبا گران است.
  3. قابلیت اطمینان بالا
  4. از طول عمر بسیار بالا با نگهداری کم برخوردار است.
  5. قطعات یدکی در بازار ایران موجود می باشد.
  6. مناسب برای کاربری های دریایی و صنعتی و کشاورزی است.
  7. فوق العاده جمع و جور و قدرتمند هستند.
  8. دیزل ژنراتورهای با صدای بسیار کم است.
  9. دارای تکنولوژی پیشرفته با کنترل الکترونیکی خوب می باشد.

 

پیشنهاد میکنیم به مقاله تعمیرکار موتورهای ولوو هم نگاهی بیندازید.

 

شرکت سفلا دیزل آماده عقد قرارداد جهت هر گونه تعمیر ماشین آلات راهسازی و …با شرکت ها و ارگانهای مختلف در هر نقطه از کشور در اسرع وقت با کادری مجرب و متخصص می باشد.

با ما در تماس باشید.

 

سوال های متداول تعمیر تخصصی ولوو

موتور دیزل ولوو چیست؟

موتور دیزل ولوو  یک نوع موتور احتراق داخلی جایگزین برای موتور های بنزینی رایج است.  این نوع موتور دیزل ها در کشورهای اروپایی بسیار محبوب هستند و و مورد استفاده کاربران قرار میگیرند.

نحوه ی عملکرد موتور دیزل ولوو به چه صورت است؟

موتور دیزل ولوو با فشرده سازی هوا در هر سیلندر، موجب ایجاد حرارت زیادی در آن می شود. گرمای ناشی از تراکم شدید هوا، باعث آتش گرفتن سوخت بلافاصله پس از تزریق می شود. در حقیقت درون موتور دیزل ولوو  برخلاف سایر موتور ها ، سوپاپ جرقه ایی تعبیه نشده است و این موتور دیزل ها از طریق مخلوط هوا و سوخت و فشردن آن ها توسط پیستون درون سیلندر، عمل احتراق را بدون جرقه زدن ایجاد می کنند.

تفاوت موتور دیزل ولوو با موتور های بنزینی در چیست؟

سوخت های دیزلی دارای غلظت بیشتری نسبت به بنزین بوده و با سرعت بیشتری نسبت به بنزین سوزانده می شوند. همچنین ویژگی های عملکردی متفاوتی بین موتور دیزلی Volvo و موتور های بنزینی وجود دارد. موتور دیزل ولوو دارای پیستون طولانی تری نسبت به نوع بنزینی می باشد، بنابراین زمان احتراق در آن  طولانی تر بوده و چرخش موتور به دلیل ناتوانی در دریافت هوای کافی از سیلندر، محدود می گردد.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

09122768227