سفلا دیزل

تعمیرکار لودر ولوو + تاریخچه برند ولوو

تعمیرکار لودر ولوو + تاریخچه برند ولوو
4.9/5 - (19 امتیاز)

در این مقاله قصد داریم اطلاعاتی را در زمینه ی تعمیرکار لودر ولوو و به طور مشخص تاریخچه ای از شرکت بزرگ خودرو سازی ولوو در اختیار شما قرار دهیم. با ما تا پایان این مقاله همراه باشید.

لودر ها از جمله وسایل و ماشین آلات مربوط به راه و شهرسازی هستند که عملا تمام پروژه های عمرانی بزرگ به آن احتیاج دارند.در این مقاله قصد داریم در مورد تعمیرکار لودر ولوو و شرکت به نام ولوو اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم.

لودر ها نیز به مانند هر وسیله دیگر دارای انواع مختلفی هستند. لودر ها به دو دسته چرخ زنجیری و چرخ لاستیکی تقسیم می شوند. این دستگاه ها از جمله از دستگاه های کاملا ضروری است که توسط شرکت ها و برند های متفاوت و البته در ابعاد متفاوتی تولید می شوند.تعمیر لودر براساس کارایی که دارد بسیار کار حرفه ای و تیمی است و رانندگان باید توجه داشته باشند که این دستگاه حساسیت های خاص خود را دارد. بنابراین یافتن تعمیرکار لودر حرفه ای نیز کار آسانی نیست. تیم سفلا دیزل  با بیش 35 سال سابقه در این زمینه آماده همکاری با شما عزیزان می باشد.

این دستگاه ها به سبب داشتن انعطاف پذیری بالا کاربرد های زیادی در صنعت راه و شهر سازی دارند. یعنی لودر ها دارای کاربرد های بسیار زیادی هستند که در این قسمت قصد داریم تا به کاربرد های این دستگاه بپردازیم.

انواع لودر

تعمیر کار لودر ولوو + تاریخچه برند ولوو
تعمیرکار لودر ولوو + تاریخچه برند ولوو

تفاوت لودر چرخ های زنجیری با چرخ لاستیکی

لودرهایی که دارای چرخ های زنجیری هستند فضای کمی برای انجام کار نیاز دارند به همین علت می توان گفت از قدرت مانور خوبی برخوردار هستند. البته لازم به ذکر است که در میان لودر ها، لودر های باک کت چرخ لاستیکی از بالاترین قدرت مانور را به خود اختصاص داده اند. در این نوع از لودر افت نیرو بسیار کم و تقریبا ناچیز است زیرا بهره وری نیرو در لودر های چرخ زنجیری بهتر انجام می شود که این به دلیل وجود سیستم بهینه توزیع قدرت و نیرو در لودر است.

همچنین قدرت کشش این ماشین سنگین در نواحی لغزنده و خیس بسیار بالا است و بسیار ساده و راحت می تواند در محیط هایی با این شرایط حرکت کند. این ماشین امکان حرکت در زمین هایی با شیب بین سی تا سی و پنج درجه را برای شما فراهم می کند در صورتی که لودر های چرخ لاستیکی توانایی حرکت در زمین هایی با شیب پانزده درجه را دارند.

لودر چرخ زنجیری

لودر با چرخ های زنجیری به دلیل داشتن نوار پیوسته دور چرخ ها که، دارای عاج است می تواند در زمین های ناهموار حرکت کند و یا از پله ها بالا یا پایین برود، همچنین می تواند از خندق ها و هر مانع دیگری به راحتی عبور کنند به همین علت به لودر های چرخ زنجیری به اصطلاح همه جا رو گفته می شود.

از این دستگاه زمانی استفاده می شود که به قدرت کششی زیادی نیاز داشته باشیم. به عنوان مثال کندن ریشه های درختان، برداش سطوح سیمانی شکسته و یا خرد شده، برداشتن کنده درخت هایی که در مسیر های رفت و آمد افتاده اند و….. و عموما در فواصل کوتاه مورد استفاده قرار می گیرند.

پیشنهاد میکینم به مقاله ی لودر و انواع آن هم نگاهی بیندازید.

برند ولوو

تعمیر کار لودر ولوو + تاریخچه برند ولوو
تعمیرکار لودر ولوو + تاریخچه برند ولوو

ولوو (Volvo Group) یک برند چندملیتی سوئدی تبار است که نقش مهمی در صنعت خودروسازی دارد. این کمپانی در زمینه‌های همچون ساخت، پخش و فروش کامیون، اتوبوس و تجهیزات ساخت و ساز و ماشین آلات راهسازی  مانند لودر نیز فعالیت می‌کند. سال ۲۰۱۶، ولوو به عنوان دومین سازنده بزرگ کامیون‌های سنگین در دنیا شناخته شد. اداره مرکزی این شرکت در گوتنبرگ سوئد واقع شده است.

اولین مدل ولوو چه بود و در چه سالی ارائه شد؟

اولین خودروی ساخت این برند Volvo OV4 نام داشت که در ۱۴ آپریل سال ۱۹۲۷، کارخانه را ترک کرد و وارد بازار شد. همچنین از اولین کامیون این کمپانی که Series 1 نام داشت، در سال ۱۹۲۸ پرده‌ برداری شد.

 

امروزه شرکت ولوو تراکس با مالکیت شرکت‌های طراز اول ماک تراکس و رنو تراکس و عرضه کامیون‌های خود در بیش از 130 بازار جهان دومین تولید کننده بزرگ کامیون‌های سنگین در جهان محسوب می‌شود.

ویژگی برند محبوب ولوو

رضایت بالای مشتریان، موقعیت تثبیت شده در بازار و دامنه محصولات رقابتی جدید از ویژگی‌های بارز این شرکت است.

سایپا دیزل

شرکت سایپادیزل به عنوان بزرگترین شریک تجاری ولوو تراک در منطقه، همکاری خود را با این شرکت در سال 1364 و با تولید کامیون‌های مدل F12و NL12 آغاز نمود. در حال حاضر نیز شرکت سایپادیزل با همکاری شرکت ولوو تراک تولید کامیون‌های بروز سری FHو FMبا موتورهای مجهز به استاندارد آلایندگی یورو 4(با قابلیت ارتقاء به استاندارد یورو 5) را در دستور کار خود دارد.

محصولات شرکت ولوو

شرکت صنایع سنگین سوئدی ولوو سازنده خودروهای سنگین و قطعات مربوط به آن نیز می باشد. از جمله تولیدات این شرکت کامیونت، کامیون، اتوبوس، تجهیزات ترابری و سازه‌ای، ماشین آلات راهسازی (بیل مکانیکی ، لودر و …) ، سامانه‌های پیش‌رانش دریایی و صنعتی، فناوری هوافضا و ارائه خدمات مالی است.

 

در حال حاضر شرکت ولوو تولیدکننده خودروهای سنگین شامل کامیون، اتوبوس و… می‌باشد و بخش خودروسازی آن، توسط شرکت جیلی مدیریت می‌شود. محصولات صنایع سنگین ولوو عبارتند از:

تعمیر کار لودر ولوو + تاریخچه برند ولوو
تعمیرکار لودر ولوو + تاریخچه برند ولوو
  • انواع بیل مکانیکی ولوو
  • انواع لودر ولوو
  • انواع لوله‌گذار ولوو
  • انواع غلتک راه‌سازی ولوو
  • انواع کمپرسی کمرشکن ولو
  • انواع ماشین آسفالت ولوو

 

تاریخچه ماشین آلات راهسازی و معدنی ولوو

 

1954

تاریخچه لودر چرخدار موفق این شرکت با یکی از اولین لودرهای چرخدار با پیوست براکت H-10 آغاز شد.

1960

خط تولید لودر چرخدار به علت مالکیت Arvika-Thermaenius AB Arvikaverken گسترش یافت.

1966

ولو BM اولین سری دامپ تراک مفصلدار خود را تولید کرد.

1972

ولوو ROPS   را معرفی کرد، یک کابین با ساختار طراحی شده برای حفاظت از اپراتور هنگامی که ماشین وارونه شود.

1982

پس از کسب  AB Kockum Landsverk، دامپ تراک های سخت و محکم برای تکمیل خط تولید دامپ تراک ها اضافه شدند.

1985

گروه VME تشکیل شد.

ولوو با استفاده از تجهیزات کلارک و وارد آمریكا شد.

لودرهای چرخدار میشیگان و دامپ تراک های محکم اقلیدس به نمونه کارها اضافه شدند.

1990

به لطف کسب  Zettelmeyer Baumaschinen GmbH، لودرهای کامپکت اضافه شدند.

1991

ولوو Ackermans Gjuteri och Mekaniska Verkstad   را به دست می آورد و بیل های مکانیکی را به محصولات خود اضافه کرد.

1995

ME به طور کامل به ولوو تعلق یافت و به تجهیزات ساخت و ساز ولوو تغییر نام داد.

خط تولید بیل مکانیکی کامپکت با کسب Pel-Job تکمیل شد.

1997

محدوده جاده در نتیجه راه اندازی خط موتور گریدر و کسب قهرمانی ماشین آلات جاده آغاز شد.

1998

لودر چرخدار 30 تنی ولوو مدل L220D با بهره وری بالا و مصرف سوخت پایین عرضه شد.

2001

تجهیزات ساخت و ساز ولوو یک سری جدید از لودرهای بکهو طراحی شده توسط خود را معرفی کرد.

2002

راه اندازی لودرهای بکهو.

2003

تولید لودرهای اسکید استیر را در Asheville آغاز کرد.

2006

گریدرهای سری  G900 ولوو تولید شدند.

2007

ولوو نخستین دامپ تراک مفصلدار مجهز به سیستم ضد ارتعاش کامل را در جهان راه اندازی کرد.

کسب مالکیت ساخت و ساز جاده چینی Lingong و Ingersoll Rand.

تجهیزات ساخت و ساز ولوو و SDLG وارد سرمایه گذاری مشترک شدند.

ولوو لودر چرخدار50 تنی L350F را راه اندازی کرد.

 

شرکت سفلا دیزل آماده عقد قرارداد جهت هر گونه تعمیر ماشین آلات راهسازی و …با شرکت ها و ارگانهای مختلف در هر نقطه از کشور در اسرع وقت با کادری مجرب و متخصص می باشد.

با ما در تماس باشید.

سوال های متداول تعمیرکار لودر ولوو

?‍♀️ معایب لودرهای چرخ لاستیکی چیست؟

  • از معایب این لودر میتوان به محدودیت در کار کردن در زمین های خیس و گلی اشاره کرد. دیگر اینکه این لودرها قابلیت عبور از موانع بلند را ندارند در این مواقع بهترین گزینه لودرهای چرخ زنجیری هستند. قدرت کشش کم و آسیب دیدن در زمین های دارای سنگ ها و مصالح تیز از دیگر معایب این لودرها می باشد.

?‍♀️ سیستم سوخت رسانی لودرها به چه صورت است؟

  • به طور کلی ماشین های سنگین دارای دو سیستم سوخت رسانی می باشند. این دو سیستم عبارت است از سیستم سوخت رسانی پمپ ردیفی گازوئیل و پمپ سوخت رسان پی تی گازوئیل در سیستم.

?‍♀️ برای پیدا کردن یک تعمیرکار لودر ولوو به کجا مراجعه کنیم؟

  • سفلا دیزل دارای بیش از 30 سال سابقه ی فعالیت در زمینه ی تعمیر ماشین آلات راهسازی از جمله لودر می باشد. تمامی تعمیرکاران مشغول به کار در این شرکت دارای تخصص های لازم هستند و به صورت دوره ای آموزش های مورد نیاز را دریافت می کنند. به تعمیرکاران سفلا دیزل اعتماد کنید.

 

 

2 نظر

  • لودر ولوو بداز تعمیر پمپ فرمان ونصف دوبا ه روی دستگاه لودر قشنگ کارمیکرد تا سه چهار ساعت یهویی پاکت استیک ازکارمیوفتن تا دوسه دقیقه مکث وگازدادن عقب جلوکردن باز خوب میشه .میشه بگید ایراد کار از کجاست؟

    • منبع تقذیه ادوات بالا بر استیک و باکت پمپ اصلی هیدرولیک است
      در خصوص مشکل دستگاه شما اول اینکه بالا نرفتن جک استیک باید اول فشار پمپ اصلی و چک کردن فشارشکن و در مرحله بعد چک کردن بوبین هاست

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

09122768227