سفلا دیزل

تعمیرکار لیفتراک تویوتا

تعمیرکار لیفتراک تویوتا
5/5 - (1 امتیاز)

به دنبال معرفی برندهای مطرح تولید کننده ی ماشین آلات راهسازی و انواع لیفتراک ها, تصمیم داریم در این مقاله اطلاعاتی در مورد برند تویوتا, لیفتراک تویوتا و تعمیرکار لیفتراک تویوتا در اختیار شما قرار دهیم. لذا اگر علاقه مندید تا تاریخچه ای از این برند را مطالعه کنید با ما تا پایان این مقاله همراه باشید.

لیفتراک ها

در سال 1917 شرکت کلارک برای سهولت در جا به جایی اجسام سنگین در داخل شرکت خود دست به اختراع دستگاهی زد که امروزه ما از آن به عنوان اولین نسل لیفتراک ها از آن یاد میکنیم. سایر کمپانی ها وقتی کارایی و عملکرد خوب این دستگاه را دیدند سفارش ساخت آن را به کلارک دادند و این شد که اولین لیفتراک ها برای فروش تولید شدند.

جَک پالِت ها

جک پالت ها نسل اولیه ی لیفتراک ها هستند که فقط امکان جابه جایی اجسام را دارند و برای بالا بردن نیاز به استفاده از دستگاه های دیگر است. لیفتراک های امروزی نوع پیشرفته ی جک پالت ها هستند اگر چه هنوز هم از جک پالت ها در برخی انبارها استفاده میشود.

فورک لیفتراک ها

معروفترین نوع لیفتراک ها, فورک لیفتراک های کانتر بالانس می باشند که دارای دو ویژگی اصلی می باشند؛

اولین ویژگی وجود چنگک هایی در قسمت فوقانی دستگاه است که با هدف بالابردن اجسام و مهار آن تعبیه شده است. دومین ویژگی این ‌لیفتراک ها قسمت برقراری تعادل در پشت دستگاه می باشد. همانطور که از نام آن مشخص است وظیفه‌‌ ی این قسمت برقراری تعادل دستگاه در زمان جابه جایی و بالا بردن اجسام سنگین می باشد.

فورک لیفتراک های کانتر بالانس در دو نوع چهار چرخ و سه چرخ موجودند که نوع چهر چرخ آن تعادل بهتری در هنگام کار دارد در مقابل نوع سه چرخ برای جابه جایی در محیط های باریک و محدود بسیار مفید می باشد.

برای مطالعه ی بیشتر در این زمینه به مقاله ی تعمیرکار لیفتراک هیوندا نگاهی بیندازید.

شرکت تویوتا
تعمیرکار لیفتراک تویوتا

در سال 1926 ساکیشی تویودا ” صنایع تویوتا ” را راه اندازی کرد. این شرکت در ابتدا در زمینه ی نساجی فعالیت می کرد اما در سال 1929 و همزمان با فارغ التحصیلی ” کیشیرو تویودا ” پسر ساکیشی تویودا خط مشی این شرکت تغییر کرد و به تولید موتور خودرو اقدام کردند.

در سال 1937 شرکت تویوتا موتور به طور رسمی کار خود را آغاز کرد. در طول سال های فعالیت, این شرکت با فراز و نشیب های بسیاری همراه بود. اما همواره بر تولید محصول با کیفیت و متناسب با نیاز روز تاکید داشت. در حال حاضر شرکت تویوتا دارای زیر مجموعه های بسیاری است و در زمینه های مختلفی فعالیت می کند.

در سال 1956 شرکت تویوتا اولین لیفتراک خود را تولید کرد. لیفتراک های تویوتا از بهترین و با کیفیت ترین لیفتراک ها به حساب می آیند که دارای شهرت جهانی هستند. در ادامه به معرفی این لیفتراک های این شرکت میپردازیم.

کارخانه ی تولید لیفتراک تویوتا در سال 1990 در آمریکا احداث شد.

لیفتراک تویوتا

لیفتراک های شرکت تویوتا در انواع مختلف برقی, دیزلی و دوگانه سوز ساخته و روانه ی بازار شده اند.

لیفتراک های برقی تویوتا

تعمیرکار لیفتراک تویوتا
تعمیرکار لیفتراک تویوتا

لیفتراک های برقی به دلیل سایز کوچک و آلایندگی کم مناسب استفاده در محیط های بسته هستند. این لیفتراک ها هزینه ی سوخت کمتری در مقایسه با انواع دیزلی و دوگانه دارند.

لیفتراک های برقی تویوتا دارای سرعت 14 تا 18 کیلومتر بر ساعت هستند. از جمله مزایای لیفتراک های تویوتا قدرت مانور بالا و مصرف انرژی کم می باشد.

این لیفتراک ها دارای طراحی ارگونومیک و مناسب برای اپراتورها می باشند تا آسیب های وارده را به حداقل برسانند.

سیستم ایمنی بالا, سرعت حرکت نرم و بدون لرزش,سهولت در تعویض باتری, استفاده از لامپ های کم مصرفو ال ای دی از دیگر ویژگی های این لیفتراک ها می باشد.

لیفتراک های دیزلی تویوتا

لیفتراک های دیزلی مناسب استفاده در محیط های باز هستند زیرا بخار و آلودگی حاصل از سوخت دیزل میتواند برای افراد مشغول به کار در محیط بسته مشکل ایجاد کند.

لیفتراک های دیزلی تویوتا دارای حجم موتور و سیلندرهای گوناگون در مدل های مختلف می باشد. از جمله مزایای این لیفتراک ها میتوان به موتور دیزلی قدرتمند, طراحی مناسب ,فرمان هیدرولیک, صفحه نمایش چند منظوره و سرویس و تعمیر رایگان اشاره کرد.

لیفتراک های دیزلی تویوتا دارای قدرت مقاومت بسیار بالا در حجم کار زیاد هستند که این ویژگی سبب شده تا این نوع  لیفتراک ها از فروش بیشتری در بازار برخوردار باشند.

 

لیفتراک ( Forklift ) وسیله است دارای دکل، شاخک و ملحقات که با توجه به فعالیتی که برای ترابری، جابجایی و انبارکردن بارها انجام میدهد , در اشکال و ظرفیت‌های مختلف طراحی و ساخته می‌شود و متناسب با نوع کار و محیط از سوخت‌های فسیلی، گاز یا برق استفاده می‌کند.

حداکثر بار مجازی که به طور ایمن توسط لیفتراک جابه‌جا می‌شود حتما به وسیله ی کارخانه سازنده بر روی پلاک مشخصات ماشین درج شده‌است.

تجهیزات لیفتراک

کلیه تجهیزاتی که توسط شرکت سازنده لیفتراک، مطابق با استانداردهای لازم برای حمل و جابجائی بارهای خاص به دکل یا شاخک لیفتراک اضافه می‌شودع ملحقات لیفتراک گفته میشود.

اجزای قابل نصب بر روی لیفتراک دارای انواع زیر می‌باشد;

 

1

رول گیر (رول بر)

2

عدل گیر (بغل گیر)

3

بشکه گیر

4

کارتن کلمپ

5

ساید شیفت

6

فورک پوزیشنر

7

بلوک گیر

8

درام لودر

9

تجهیزات کنترلی

10

تجهیزاتی نظیر گیج‌ها، کنترل‌کننده‌ها و نشانگر سرعت که به وسیله ی آن‌ها عملکرد لیفتراک تحت کنترل قرار می گیرد.

 

لیفتراک اتوماتیک

این روزها با پیشرفت علم , طراحی لیفتراک ها به سمت اتوماتیک شدن این ابزار پر کاربرد رفته است. به صورتی که نیازی به راننده برای هدایت آن نباشد

 

لیفتراک دیزلی

این نوع لیفتراک‌ها به با نام لیفتراک گازوئیلی نیز شناخته می‌شوند، دارای حجم و ظرفیت بالایی هستند و معمولاً در صنایع سنگین کاربرد دارند . بزرگ بودن و قدرت بالا از ویژگی‌های بارز این لیفتراک‌ها است .

تعمیرکار لیفتراک تویوتا + معرفی 3 شرکت مطرح
تعمیر شیربالابر لیفتراک دوو توسط تعمیرکاران سفلا دیزل

چرا لیفتراک دیزلی؟

لیفتراک‌های دیزلی جهت استفاده در محیط‌های باز ایده آل هستند زیرا بخار اگزوز و ذرات دیزل در فضای باز پراکنده‌ شده و مسائل زیست‌محیطی و بهداشتی و ایمنی را که ممکن است در داخل ساختمان اتفاق بیفتد را شامل نمیشود.

وجود کاتالیزورها و تصفیه‌کننده‌های اگزوز باعث می شوند, انتشار گازهای مضر کاهش یابد و لیفتراک‌ها برای استفاده در محیط‌های بسته اماده شوند.

موتورهای دیزلی کاربرد بیشتری نسبت به موتورهای LPG (گازسوز) دارند. مخزن سوخت 50 لیتری یک لیفتراک دیزلی از کپسول گاز 18 کیلوگرمی یک لیفتراک گازی راندمان بیشتری دارد.

گشتاور بالاتر یکی دیگر از مزایای لیفتراک‌های دیزلی نسبت به گازسوز است که آن را در سراشیبی‌ها و انجام کارهای سنگین قدرتمندتر میکند.

معایب لیفتراک دیزلی

  1. سر و صدای زیادی دارند.
  2. گازهای خروجی از آنها می‌تواند برای بعضی افراد دارای بیماری‌های خاص مضر باشد.
  3. در صورتی که در فضای بسته مورد استفاده قرار گیرد می تواند آلارم های دود موجود در آن محیط را فعال نماید.

نکته )اندازه بزرگ آن‌ها بدان معنی است که به فضای بیشتر برای کار نیاز دارند اما این مسئله معمولاً در هنگام استفاده در محیط‌های باز مشکلی به وجود نمی‌آورد.

آشنایی با تجهیزات لیفتراکها

رول گیر لیفتراک

رول گیر یکی از وسیله های جانبی لیفتراک است. که طوری طراحی شده که دارای دو بازوی بزرگ برای گرفتن وجابه جا کردن اجسامی مانند رول های کاغذ،چوب،لوله ها مورد استفاده قرار میگیرند. نکته ی جالب اینجاست که این رول گیرها قابلیت چزخش 360 در جه را دارند.

عدل گیر لیفتراک

منسوجات کاغذ ، مواد بازیافتی ، مواد اولیه کارخانه ها ، صنایع کنف و پنبه ،خمیر کاغذ و …. از این نوع جنس هستند که برای جا به جایی آنها از عدل گیر استفاده میشود.

بلوک گیر لیفتراک

Block Clamps یا همان بلوک گیر یکی از الحاقیاتی است که بر روی لیفتراک ها قابلیت نصب را دارد و از این دستگاه برای بلند کردن بلوک ها استفاده می شود.

نحوه کار بلوک گیر به این صورت است کنار محصول مورد نظر قفل شده و با فشار آنرا نگه میدارد.

از این تجهیزات بیشتر در کارهای ساختمانی، صنایع کاشی و سرامیک و مواردی مانند این استفاده می شود.

مقررات ایمنی که باید در لیفتراک ها رعایت شود

 

تعمیرکار لیفتراک+ معرفی 3 شرکت مطرح
تعمیرکار لیفتراک+ معرفی 3 شرکت مطرح

 

قبل از روشن کردن لیفتراکها، بایستی مراحل زیر را بررسی کرد و چگونگی وضعیت لیفتراک را چک کرد;

  • لاستیکها و فشار باد آنها
  • محکم بودن پیچ چرخ‌ها
  • آب رادیاتور را چک کرد و در صورت کسری داشتن, ان را جبران نمود
  • بررسی روغن موتور
  • بررسی ترمز دستی و بوق و فرمان ماشین
  • بررسی اینکه آیا دکل و سیستم هیدرولیک درست کار می‌کنند
  • در شرایطی که از لیفتراک گازی استفاده می شود از سلامتی سیلندرهای گاز و شیلنگهای مربوطه قبل از استارت زدن باید اطمینان حاصل کرد.
  • مطمئن بودن از ایمنی و سالم بودن شاخک‌ها و قفل مربوطه
  • فاصله ارتفاع بین لبه دو شاخک نباید بیش از ۶ میلی‌متر باشد.
  • شاخکهای دکل نباید بیش از ۱۰٪ در قسمت پاشنه دچار سائیدگی شده باشد و نیز نباید کج شده باشد.

لیفتراک کوماتسو

برند کوماتسو زا بهترین و شناخته شده ترین برندهای تولید کننده ی این سبک ماشین آلات است.
لیفتراک‌های کوماتسو با استفاده از تخصص این شرکت در حوزه ماشین‌آلات سنگین و با هدف ارائه عملکرد عالی و بادوام و قابل‌اعتماد در طول عمر خود طراحی‌ شده‌اند.

لیفتراک تویوتا

اولین لیفتراک تویوتا که توان 1 تن بار را داشت در سال 1956 در کشور ژاپن تولید شد.
در سال 1975 تویوتا اولین لیفتراک برقی خود را باهدف کاهش آلایندگی به بازار ارائه کرد.
کارخانه لیفتراک این برند نام‌آشنا در سال 1990 در آمریکا احداث شد.

نامی که می‌توانید به آن اطمینان کنید“؛ این شعار تویوتا است.

داستان لیفتراک تویوتا به قصه پرفرازو نشیب صنایع سنگین تویوتا بازمی‌گردد که پس از روبرو شدن با مشکلات تبدیل به شرکتی پیشگام و قابل‌ اعتماد شده است.

صنایع سنگین تویوتا داستانی استوار در زمینه صنایع سنگین دارد که می‌توان آن را در حدود سالهای دهه 1930 یافت,از زمانی که صنایع سنگین تویوتا شروع به کارکرد.
صنایع سنگین این شرکت در 4 شاخه دسته بندی میشوند;

  1. خودروسازی
  2. موتور و ماشین‌آلات
  3. دستگاه‌های الکترونیک و الکتریک
  4. تجهیزات ساخت‌وساز
  5. لیفتراک

لیفتراک هیوندا

صنایع سنگین Hyundai در سال 1972 تاسیس شد.

هیوندای را به جرات میتوان ، رهبر جهان در صنایع ماشین‌آلات سنگین نام برد.

این شرکت با پشتوانه ‌بر فن‌آوری‌هایی که در صنعت کشتی‌سازی به دست آورده است،زیرشاخه‌های خود را به شرکت‌های دریایی و مهندسی، کارخانه‌های صنعتی، موتور و ماشین‌آلات، دستگاه‌های الکترو الکتریکی،تجهیزات ساخت‌وساز و انرژی سبز گسترش داده است.

این شرکت همچنین تعدادی از شرکت‌های تابعه مانند Hyundai Mipo Dockyard، Hyundai Samho Heavy Industries، Hyundai Oilbank، Hyundai Corporation و Hi Investment & Securities را برای رشد بیشتر این گروه , گسترش داده است.

از انواع دیگر لیفتراکها میتوان به ;

  1. لیفتراک زوم لاین چری
  2. لیفتراک بائولی
  3. لیفتراک سپاهان
  4. لیفتراک سهند
  5. لیفتراک آریا
  6. لیفتراک لینده

برای مطالعه  بیشتر به مقاله  تعمیر لیفتراک دیزلی نگاهی بیندازید.

 

لیفتراک های دوگانه سوز تویوتا

تعمیرکار لیفتراک تویوتا
تعمیرکار لیفتراک تویوتا

موتورهای مورد استفاده در لیفتراک های دوگانه سوز در واقع نوعی از موتورهای مورد استفاده در خودروها می باشند. مزیت این موضوع در این است که نگهداری از آن ها بسیار راحت است و در صورت نیاز به تعمیر قطعات آنها به راحتی پیدا خواهد شد.

لیفتراک های دوگانه سوز تویوتا دارای حداقل آلودگی هستند و میزان سوخت مصرفی آنها بسیار پایین است. بهره بردن از گیربکس اتوماتیک از دیگر ویژگی های منحصر به فرد این لیفتراک ها می باشد.

 

شرکت سفلا دیزل آماده عقد قرارداد جهت هر گونه تعمیر ماشین آلات راهسازی و …با شرکت ها و ارگانهای مختلف در هر نقطه از کشور در اسرع وقت با کادری مجرب و متخصص می باشد.

با ما در تماس باشید.

 

 

تعمیر ECUانواع دستگاهای راهسازی
تعمیر تخصصی ECU انواع دستگاهای راهسازی توسط متخصصین سفلا دیزل

سوال های متداول

برای نگهداری از لیفتراک ها در فصول سرد چه کنیم؟

  • در فصل های سرد سال قبل از شروع به کار بهتر است لیفتراک گازوییلی به مدت 15 دقیقه در جا کار کند ضمن اینکه برای لیفتراک های گازوییلی در فصل سرد سال مقداری الکل در باک آن ریخته شود برای آگاهی از سایر شرایط به مقاله تعمیرکار لیفتراک هایستر مراجعه کنید.

چرا سفلا دیزل؟

  • سفلا دیزل دارای بیش از 30 سال سابقه ی فعالیت در زمینه ی تعمیر ماشین آلات راهسازی می باشد. تمامی تعمیرکاران مشغول به کار در این شرکت دارای تخصص های لازم هستند و به صورت دوره ای آموزش های مورد نیاز را دریافت می کنند. هزینه های دریافتی سفلا دیزل بسیار پایین تر از سایر شرکتهای فعال در این حوزه است زیرا هدف ما جلب رضایت مشتریان عزیز می باشد.

مزایای استفاده از لیفتراک های برقی چیست؟

  • لیفتراک های برقی برای محیط زیست بسیار مفیدند چون آلایندگی ندارند. هزینه های سوخت آنها که همان برق است در مقایسه با سوخت سایر لیفتراک ها بسیار کمتر است. رانندگی با آنها بسیار راحت تر است زیرا دنده ندارند و فقط از یک کلاج گاز و ترمز برخوردارند.باتری کوچک آنها سبب شده تا وزن این لیفتراک ها در مقایسه با سایر مدل ها کاهش زیادی داشته باشد و بسیاری دلایل دیگر.

 

 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

09122768227