سفلا دیزل

تعمیرکار بیل مکانیکی

تعمیرکار بیل مکانیکی
4.7/5 - (16 امتیاز)

بیل مکانیکی یکی از ماشین های سنگینی است که در عمران و مهندسی کاربرد فراوانی دارد‌. این ماشین شامل بازوی مفصلی (دکل و استیک)، با کت، کابین گردان در قسمت بالا و چرخ لاستیکی یا زنجیر در زیر ماشین می باشد.در این مقاله قصد داریم اطلاعاتی در مورد این وسیله ی پرکاربرد و تعمیرکار بیل مکانیکی در اختیار شما قرار دهیم ما را تا پایان این مقاله همراهی کنید.

ویژگی های بیل مکانیکی

تعمیرکار بیل مکانیکی
تعمیرکار بیل مکانیکی

این ماشین ارتقاء یافته بیل های بخار است. از ویژگی های این ماشین می توانیم به نصب مته، سنگ، قیچی فلز بر، گراپ و دیگر ادوات اشاره کنیم.

همچنین نصب چکش هیدرولیکی به جای باکت این دستگاه، این امکان را برای ما فراهم می کند که سطوح و حجم های سنگین بتنی و سنگی را که با توجه به مواد تشکیل دهنده، ساختار شیمیایی و دیگر دلایل نمیتوان با مواد منفجره تخریب کرد با استفاده از این مجموعه تخریب نمود.

البته لازم به ذکر است که به دلیل هزینه بالای تهیه، خریداری و نگه داری باکت ها برای جابه جایی یا حفاری یا کارهایی از این قبل که جنس خاک نرم است استفاده از لودر اقتصادی تر است اما به هیچ وجه مورد اطمینان برای انجام کارهای شهری نیست.

زیرا سبب ایجاد رانش برای ساختمان های موجود در منطقه می شود به همین دلیل برای انجام کارهای عمرانی و مهندسی داخل شهر از بیل مکانیکی استفاده می شود.

 

انواع بیل مکانیکی

 

بیل مکانیکی چرخ لاستیکی

این نوع از بیل مکانیکی که دارای چرخ های لاستیکی است. به طور کلی در مهندسی جاده و در اموری مانند ساخت و ساز ساختمان ها ، تعمیر جاده و.. استفاده می شود.

سرعت حرکت بیل مکانیکی با چرخ لاستیکی بیشار از سرعت بیل مکانیکی با چرخ زنجیری است همچنین قیمت آن گران تر است. سرعت حرکت این بیل مکانیکی به علت قدرت موتور بسیار کم و حدود ده تا دواز کیلومتر در ساعت است و این مقدار در سری های جدید تا چهل کیلومتر نیز می رسد.

بیل مکانیکی زنجیری

تعمیرکار بیل مکانیکی
تعمیرکار بیل مکانیکی

این بیل مکانیکی برای حفاری و حرکت اجسام بزرگ طراحی شده است و به همین علت در کار ساخت و ساز مانند حفر سوراخ ها، تراشه ها و ساختمان ها، بلند کردن و گرفتن اجسام بزرگ و سنگین، تخریب، لایروبی، برش دادن زمین و اجسام، حرکت خاک به کار می رود.

شاسی چرخ زنجیری قابلیت تحرک بسیار خوبی در محل خاک برداری ایجاد می کند و دلیل این تحرک خوب سطح وسیع چرخ ها است که فشار کمی را به سطح خاک منتقل می کند و امکان کار بر روی خاک های نرم را نیز فراهم می کند.

دنده های موجود بر روی زنجیر این نوع بیل مکانیکی امکان استقرار و ثبات ماشین را برای انجام عملیات های سخت سنگ برداری فراهم می سازد. این بیل مکانیکی می تواند در مسیر هایی که شیب آن ها زیاد، حدود چهل درجه است, حرکت کند. سرعت حرکت این نوع بیل مکانیکی بسیار کم و حدود پنج تا هفت و نیم کیلو متر بر ساعت است.

دراگلاین یا بیل کششی

قسمت های تشکیل دهنده این بیل مکانیکی اتاق فرمان، دستگاه جرثقیل، جام های بیل کشی و سیم ها و رابط های لازمه جهت کنترل قسمت های گوناگون است.

این بیل قابلیت انجام کار های مختلف در سطوح بسیار بلند و سطوح بسیار پایین را دارد و از این نوع ماشین در تمامی اراضی و با هر نوع خاکی می توان استفاده کرد.

ویژگی هایی که سبب برتری دراگلاین نسب به دیگر ماشین آلات شده است بازوی طویل آن است. به کمک این بازو دراگلاین می تواند کار حفاری و تخلیه را انجام دهد. عمل حفاری با کشیدن جام بر روی مواد حفاری اتفاق می افتد.

کج بیل یا Backhoe

این نوع از بیل های مکانیکی داری یک جام است که به سمت دستگاه بوده و از آن برای حفاری گودال ها، زیر زمین بناها، بارگیری ماشین آلات حمل و … استفاده می شود. عوامل تاثیر گذار بر کارکرد این دستگاه مانند بیل مکانیکی های دیگر است.

کلامشل یا چنگک مکانیکی

دستگاهی است که یک جام دو یا چند تکه دارد که این جام ها به صورت عمودی از بوم دستگاه آویزان شده اند. این جام ها این امکان را به دستگاه می دهند که در خاک های نرم و در آب عمل حفاری را انجام بدهد. این دستگاه بسیار مناسب برای حفاری در اعماق بسیار زیاد است.

به غیر از حفاری برای لایروبی، بارگیری و تخلیه کشتی ها از مواد معدنی و غلات نیز استفاده می شود.از محدودیت های این دستگاه می توانیم به عدم حفاری خاک های سخت و حفاری به یک جهت اشاره کنیم.

در انتها به معرفی چن تا از برندهای معروف که به تولید بیل مکانیکی های با کیفیت مشغول هستند می پردازیم، به عنوان مثال می توانیم به شرکت های دلتا راه ماشین، ولوو، باب کت، سامسونگ، سندویک، تیرکس، لیبهر، دوسان گروپ، جان دیر، صنایع سنگین هیوندای، هیتاچی کنکی، کاترپیلار، صنایع سنگین میتسو بیشی، تیسن گروپ، کوماتسو، اِل اَند تی و….. اشاره کنیم.

موارد استفاده از بیل مکانیکی

تعمیرکار بیل مکانیکی
تعمیرکار بیل مکانیکی

از بیل مکانیکی و تجهیزاتی که روی آن نصب می شود می توان برای تخریب، گود برداری، تسطیح زمین، لایروبی رودخانه ها، حفر گودال و کانال، برش توسط ادوات هیدرولیکی، لوله گذاری،حمل مواد کنده شده و… .

چند توصیه از تعمیرکار بیل مکانیکی, برای نگهداری بهتر

به عنوان یک شرکت فعال در این حوزه با سابقه ای بیش از سی سال چند توصیه را برای نگهداری اصولی و درست از بیل های مکانیکی, به شما عزیزان یادآور خواهیم شد؛

  1. در اولین قدم طی یک برنامه ی روزانه و مرتب سطح مایعات بیل های مکانیکی مانند مایع خنک کننده، روغن هیدرولیک، روغن دنده و روغن موتور را بررسی کنید. این بازدید روزانه با هدف کسب اطمینان از کافی بودن این مایعات انجام می‏شود. در صورتی که هر کدام از این مایعات از سطح استاندارد پایین تر بودند باید نسبت به رساندن آنها به سطح مورد نظر, قبل از هر فعالیتی اقدام کنید.
  2. در سیستم های هیدرولیک چک کردن روزانه ی سطح روغن دنده در چرخ ها و گیربکس گردان بسیار اهمیت دارد.
  3. گریس کاری نقاط مورد نظر در بیل های مکانیکی شاید امری ساده به نظر برسد اما بسیار حیاتی و مهم است. این کار باید به طور مرتب توسط اپراتور یا تیم نگهداری و سرویس بیل های مکانیکی انجام شود. توصیه میشود گریس‏کاری نقاط مورد نظر دقیقا بر اساس توصیه کارخانه سازنده و طبق زمان ‌بندی تعیین شده توسط آنها انجام شود.
  4. در یک بیل مکانیکی فیلترهای متفاوتی از جمله فیلتر خط فرمان، فیلتر خط برگشت، فیلتر نشتی پمپ، فیلتر بخارکش درب تانک هیدرولیک و صافی مکش پمپ اصلی، فیلتر آبگیر اولیه، فیلتر اصلی سوخت که می‏تواند بسته به حجم موتور بیش از یک عدد باشد و در نهایت در برخی موارد فیلتر رسوب گیر مایع خنک کننده و فیلتر هوا وجود دارند که باید طی زمانبندی مشخص شده تعویض شوند. استفاده از فیلترهای مرغوب, اصل و با کیفیت سبب افزایش طول عمر مفید این ماشین آلات خواهد شد.

 

پیشنهاد می کنیم برای مطالعه ی بیشتر به مقاله ی  تعمیرکار بیل مکانیکی لیوگانگ + 4 نکته برای نگهداری از آن نگاهی بیندازید.

شرکت های تولید کننده ی بیل مکانیکی

تعمیرکار بیل مکانیکی
تعمیرکار بیل مکانیکی

 

1

ولوو

21

دوسان گروپ (formerly دوو Heavy Industries & Machinery) – including Solar brand

2

ZOOMLION

22

ENMTP

3

شرکت باب‌کت

23

هیتاچی کنکی

4

Case CE

24

Hydrema

5

کاترپیلار

25

هپکو

6

سی‌ان‌اچ

26

Bucyrus International

7

صنایع سنگین هیوندای

27

جان دیر

8

(J. C. Bamford (JCB

28

کوماتسو

9

LBX (Link-Belt) Excavators

29

تیسن‌کروپ

10

Kobelco

30

کابوتا

11

لیبهر

31

LiuGong

12

L&T

32

صنایع سنگین میتسوبیشی

13

New Holland

33

Orenstein & Koppel

14

Poclain

34

سامسونگ

15

سندویک

35

Sany

16

ST Kinetics

36

تیرکس

17

Volvo Construction

37

Equipment

18

Wacker Neuson

38

XCMG

19

Yanmar

39

Shantui

 

شرکت سفلا دیزل آماده عقد قرارداد جهت هر گونه تعمیر ماشین آلات راهسازی و …با شرکت ها و ارگانهای مختلف در هر نقطه از کشور در اسرع وقت با کادری مجرب و متخصص می باشد.

برای تعمیر بیل مکانیکی خود با ما در تماس باشید.

سوال های متداول تعمیرکار بیل مکانیکی

 

?‍♀️ چه لزومی دارد بیل های مکانیکی را به طور روزانه چک کنیم؟

  • در ابتدای روز و قبل از شروع کار بیل مکانیکی خود را با دقت چک کنید. برای انجام اصولی این کار بهتر است یک چک لیست تهیه کنید و طبق آن هر روز اقدام کنید. در چک لیست شما باید توجه به نکاتی از جمله سطح روغن هیدرولیک, روغن موتور, سطح خنک کننده گی و تصفیه ی هوا را چک کنید. منظور از چک کردن این است که به دنبال ایراد, آسیب و نشت باشید. این کار سبب افزایش عمر مفید این ماشین ها خواهد شد.

?‍♀️ چرا باید به تعمیرکاران بیل مکانیکی سفلا دیزل اعتماد کنیم؟

  • مجموعه ی تعمیرگاهی سفلا دیزل با بیش از سی سال سابقه در عرصه ی تعمیر انواع بیل های مکانیکی آماده ی ارائه ی هر گونه خدمات مورد نظر مشتریان عزیز, در محل خواهد بود. تعمیرکاران این شرکت از بین متخصص ترین و افراد با مهارت بالا انتخاب میشوند که این ویژگی یکی از امتیازات سفلا دیزل به حساب می آید.

?‍♀️ باکت در بیل های مکانیکی چه کاربردی دارد؟

  • باکت ها در بیل های مکانیکی نقش مهمی دارند که بر روی بازوی بیل نصب میشوند و دارای انواع مختلفی هستند.باکت وسیله ای ویژه  است که بر روی ماشین آلات سنگین با هدف حمل مواد نصب میشود.باکت ها دارای حجم داخلی هستند و متناسب با استانداردهای تعریف شده اندازه گیری میشوند. از انواع باکت ها میتوان به باکت حفاری, باکت راک, باکت V, باکت ریدل, باکت تمیز کننده و… اشاره کرد.

 

 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

09122768227