سفلا دیزل

3 نکته مهم در مورد شاول های غول پیکر+ معرفی شاول لیبهر

3 نکته مهم در مورد شاول های غول پیکر+ معرفی شاول لیبهر
1.5/5 - (2 امتیاز)

شاول ها ماشین هایی از گروه بلدوزرها می باشند. این دستگاه یکی از دستگاه های فوق العاده مثبت و موثر در پروژه های عمرانی هستند. نقش و اهمیت این دستگاه ها در پروژه های عمرانی به قدری پررنگ و مهم است که نمی توان آنها را نادیده گرفت. شاول ها دارای جام و بازویی هستند که وظیفه نگهداری و کنترل جام و بیل دستگاه را برعهده دارند. این دستگاه وظیفه کندل زمین و یا برداشتن و انتقال بار را بر عهده دارند.

برای انجام فرآیند کاری خود، این دستگاه کاملا بر روی زمین ثابت قرار می گیرد و بیل این دستگاه به سمت پایین حرکت می کند و کار خود را انجام می دهد. این فرآیند ممکن است که کندن زمین باشد و یا حتی برداشتن جسمی سنگین، به هر حال بیل این دستگاه به زمین هدایت می شود و بعد از پر کردن جام یا همان بیل، دوباره به سمت بالا حرکت می کند. بار پرشده در این دستگاه ممکن است در محلی دیگر، در نزدیکی همان محل خالی شود و یا حتی ممکن است که به وسیله ای به منظور انتقال خاک انتقال یابد.

 

3 نکته مهم در مورد شاول های غول پیکر + معرفی شاول لیبهر
3 نکته مهم در مورد شاول های غول پیکر + معرفی شاول لیبهر

 

این شاول ها ممکن است که بار را از سمت پایین به سمت بالا بلند کنند و یا برعکس اقدام به برداشتن بار از سمت بالا نمایند.

 

برای آشنایی با مشخصات فنی شاول ها به مقاله ی ما نگاهی بیندازید.

معرفی شاول لیبهر:

شاول توسط برندهای گوناگونی تولید و عرضه می شود. شاول لیبهر دستگاهی است که توسط شرکت شاول لیبهر طراحی و عرضه بازار شده است. لیبهر برندی آلمانی و مستقر در سوئیس می باشد که در زمینه وسایل ماشین آلات غول پیکر فعالیت دارد.

ماشین‌آلات کشاورزی، ماشین‌آلات ساخت‌وساز، تجهیزات استخراج معدن، موتورهای دیزل، لوازم‌خانگی، قطعات هواپیما و بالگرد از جمله خدمات این برند بزرگ هستند. در سال 1949 بود که این برند برای اولین بار تاسیس گردید و از سال 2007 همواره به عنوان بزرگ ترین تولید کننده جرثقیل شناخته می شود. این شرکت ششمین شرکت تولید جرثقیل در حال حاضر می باشد.

مقایسه شاول های قدیمی و امروزی:

شاول ها ممکن است که به دوصورت نیروی مکانیکی و هیدرولیکی به فعالیت بپردازند. شاول های قدیمی معمولا در فعالیت خود از نیروی مکانیکی بهره می گرفتند. در حالی که امروزه شاول های امروزی با نیروی هیدرولیکی فعالیت می کنند. از گذشته تا به امروز طراحی و ساخت این شاول ها دچار تغییر و بهبود شده اند. برای مثال می توان به روند حرکت این دستگاه اشاره کرد که در گذشته تنها توانایی این را داشته است که از سمت پایین به سمت بالا حرکت کند. در حالی که امروزه این شرایط بهبود پیداکرده است و این دستگاه ها قابلیت برداشتن بار از سمت بالا به سمت پایین را نیز دارند.

معرفی بخش های اصلی دستگاه شاول:

دستگاه شاول می تواند شامل سه بخش اصلی شاسی اصلی، شاسی ثابت و تجهیزات برگیری باشد. شاستی اصلی خود می تواند دارای دو بخش شاسی ثابت و ارابه باشد. ارابه وسیله ای است که امکان حرکت را برای شاول محقق می کند. ارابه در این وسیله معمولا زنجیری است و دستگاه به وسیله زنجیری فلزی بر روی زمین کشیده می شود.

بررسی برخی مزایای شاول لبیهر:

این شاول ها به سبب این که سطح تماس بیشتری با زمین دارند، فشار کمتری به زمین وارد می-کنند و به طبع از آن بر روی زمین فرو نمی روند. شاول هایی با چرخ های لاستیکی نیز وجود دارد که این شاول ها زمانی استفاده می شوند که نیاز به حرکت بیشتر و حمل بار کمتری باشد. چرا که سرعت این دستگاه به سبب چرخ های لاستیکی آن باعث می شود که بالاتر باشد و این راندمان کار را بالا می برد. چرا که پروژه در زمان کم تری به پایان می رسد.

 

3 نکته مهم در مورد شاول های غول پیکر + معرفی شاول لیبهر
3 نکته مهم در مورد شاول های غول پیکر + معرفی شاول لیبهر

 

شاسی ثابت، بخشی است که درست بر روی ارابه قرار می گیرد و اجزای دیگر این دستگاه بر روی آن قرار می گیرند.

در صورتی که شاسی متحرک این دستگاه یکی دیگر از بخش های اساسی دستگاه است که در محور افقی بر روی شاسی ثابت قرار گرفته است. این بخش از این دستگاه توانایی این را دارد تا برای 360 درجه چرخش داشته باشد و تمامی تجهیزات مربوط به بارگیری وسایل نیز بر روی این قسمت قرار دارد.

تجهیزات بارگیری نیز می تواند شامل دکل، بازوی جام و جام (یا صندوقه یا بیل) باشد. دستگاه حین بارگیری بر روی زمین کاملا ثابت می شود راننده دستگاه به کمک بازوی جام، جام را به سمت مقابل هدایت می کند.

دستگاه بار را از پایین به سمت بالا و یا از بالا به سمت پایین بلند می کند و جام دستگاه مجدد به کمک کنترل راننده به سمت بالا هدایت می شود. دستگاه چرخشی انجام می دهد و بار را به محل دلخواه انتقال می دهد.

این دستگاه به سبب جثته بسیار بزرگ آن توانایی بلند کردن سنگ های بزرگ را دارد و بسیار هم مقاوم است. بنابراین از این وسیله می توان برای گود برداری و یا حمل بار (سنگ های بزرگ) استفاده کرد. چرا که این دستگاه ها از مقاومت بسیار بالایی برخوردار هستند.
این دستگاه معمولا مسیر زیادی را حرکت نمی کند و در حین بارگیری نیز کاملا ثابت بر روی زمین می باشد. اگر نیاز به حرکت بر روی زمین باشد دستگاه هایی که چرخ لاستیکی دارند با سرعت بالاتری بر روی زمین حرکت می کنند که در سرعت روند پروژه می تواند بسیار موثر باشد.

 

شرکت سفلا دیزل آماده عقد قرارداد جهت هر گونه تعمیر ماشین آلات راهسازی و …با شرکت ها و ارگانهای مختلف در هر نقطه از کشور در اسرع وقت با کادری مجرب و متخصص می باشد.

با ما در تماس باشید.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

09122768227